Valg af den rigtige løsning

Valg af den rigtige løsning

Miralix tilbyder skarp rådgivning inden for IT Mobility

Træk på vores kompetente konsulenter og få den viden og indsigt, som sikrer dig den rigtige løsning.

Skype for Business

Vi har stor ekspertise inden for Skype for Business og tilbyder implementering såvel som rådgivning. Vores konsulenter er højtuddannede og har erfaring og kompetencer til at give jer en professionel rådgivning. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål til din Skype for Business.

PC omstilling (OfficeOperator)

Vi har stor erfaring med levering og udvikling af PC omstillingsborde. Vores omstillingsbord kan køres på forskellige platforme og udvikles løbende, hvilket er med til at opretholde den høje kvalitet og funktionalitet.

Kontaktcenter (OfficeTeam)

Vi har igennem en lang årrække installeret, serviceret og ydet rådgivning til vores kunder, når deres kontaktcenter og gruppesammensætning skulle sættes op. Vi er klar til at høre dine problemstillinger og udfordringer, og ud fra vores viden omsætte det til praktiske tiltag i dit system.

Integration

Vi har i mange år leveret løsninger, der integrerer forskellige systemer med hinanden. Vi har derfor opbygget stor ekspertise, som kan være til stor hjælp for dit system, og give dine brugere nemmere adgang til de rigtige informationer.

Operatør og telefoni

Vi er teleoperatør uafhængige, og kan hjælpe dig med at give dig et overblik over din telefoni og mulig optimering.

Kontakt os på tlf. 76 41 09 79 for rådgivning på de forskellige løsnings- og produktområder.