Kundeudtalelser

Gode kundeforhold, årelange relationer og løbende samarbejde.
Sådan skaber Miralix kontinuitet og kontinuerlig udvikling hos kunderne.

 

Her kan du se, hvad nogle af vores kunder siger om vores samarbejde.

"Kontaktcenteret fra Miralix tilbyder alle de funktioner vi forventer, samtidigt er det brugervenligt og nemt at benytte."

Claus Andersen, Kopenhagen Fur

”Jeg er meget tilfreds med Miralix PC omstilling. Jeg har alle de funktioner jeg har brug for samlet i et vindue, som er nemt og hurtigt at benytte."

Kim Dalgaard, Kopenhagen Fur

”Vi havde flere leverandører på tale, men valgte Miralix på grund af funktionaliteten og designet i applikationerne. Systemet kører rigtig godt, og vi er glade for de fordele det giver os i hverdagen. Hvis vi har behov for assistance, er hjælpen altid tæt på, og jeg er imponeret over, hvor hurtige og effektive de er hos Miralix.”

Mette Lund Nielsen, Receptionist hos Tormax

”Vi er utroligt tilfredse med den service, helpdesken fra Miralix leverer. De er altid tilgængelige og formår at hjælpe os med alt fra små justeringer til akut behov for support."

Lissy Wedel Olesen, Telefoniansvarlig hos BDO

”Miralix har leveret vores ren mobil løsning med 450 brugere. Det tog kun en måned fra underskrift til løsningen var i drift og hele forløbet fulgte planen. Alle aftaler blev overholdt fra begge sider."

Morten Andersen, IT-Chef hos Roskilde Tekniske Skole

”I forbindelse med at vi skiftede til Microsoft Lync har vi haft stor gavn af Miralix omstillingen og kontaktcenteret, som understøtter Lync platformen optimalt.”

Olav Andersen, IT Infrastructure Specialist hos Pressalit