Konkrete løsninger

Udsnit af Miralix løsninger for uddannelsesinstitutioner

Miralix har udført en række løsninger for uddannelsesinstitutioner – her følger et eksempel samt udsnit nogle af løsningerne.

Ren mobil

Til en tekniske skole har vi leveret en løsning, hvor samtlige medarbejdere har mobiltelefon – også personalet i skolens omstilling. De har ingen by-linjer, da løsningen er baseret på mobiltelefoni.

Omstilling fra computer

Omstillingen/receptionisterne har alle installeret omstillingsbordet fra Miralix på deres computer og omstiller/betjener alle opkald herfra.

Fleksible muligheder

Med løsningen har den tekniske skole fået adgang til langt mere fleksible muligheder end ved anvendelse af et traditionelt telefonanlæg. Skolen kan fungere mere mobilt i hverdagen og er godt forberedt til morgendagens udfordringer.
Med løsningen Ren Mobil har man fået en løsning, som udover at tage udgangspunkt i den enkelte medarbejder også er billig i anskaffelse.

Skype for Business på attraktive vilkår

Skype for Business er licensbaseret og kan af uddannelsesinstitutioner/skoler anskaffes på særdeles attraktive vilkår. Med løsningen kan alle – direkte fra egen PC – deltage i et udvidet samarbejde på tværs af organisationen. (Skype for Business er en nyudviklet udgave af det tidligere MS Lync).

Høj kvalitet i omstillingen

Med Miralix PC-omstilling får uddannelsesinstitutionen en række fordele i håndtering af opkald – eksempelvis:
Ved opkald viser systemet hvem ”kunden” talte med ved sidste opkald. Uden at ”kunden” behøver at huske navn på den underviser/vejleder, som ”kunden” nok en gang skal tale med, kan der laves korrekt omstilling.
En hurtig, nem og effektiv betjening for medarbejderen i omstillingen – og en funktion, der af ”kunden” opleves som god service.