20 års jubilæum

20 år i Hedensted med effektive, fleksible og besparende kommunikationsløsninger – det skal naturligvis fejres!

I anledning af at vi i 20 år har hjulpet vore kunder med løsninger, der forbedrer mobilitet, samarbejde og kundekontakt, og dermed sikrer kundernes konkurrencekraft, afholdte vi den 22. januar 2016 jubilæums-reception.

Vi er glade og stolte over den opbakning der var til vores reception, hvor omkring 80 personer hjalp med at fejre vores jubilæum. Preben Kirkeby, som har været direktør i alle 20 år, udtaler efterfølgende:

”Tak til alle der deltog i at festliggøre dagen. Det glædede mig meget at se så mange gamle såvel som nye forretningsforbindelser til vores reception. De sidste 20 år har Miralix gennemgået en vild udvikling, fra telefonanlæg og bordtelefoner til softphones og mobiltelefoner. Det bliver spændende at følge branchen de næste 20 år og ikke mindst fortsat udvikle Miralix, så vi er med til at skabe mere og mere værdi hos vores kunder.”

Preben Kirkeby
Daværende adm. direktør

Som afrunding af vores 20 års jubilæum er der skrevet et blogindlæg på LinkedIn med titlen ” Miralix – 20 år i Telebranchen”. I indlægget kan du læse hvordan et lille ambitiøst jysk firma i 1996 startede med at sælge telefoncentraler til danske virksomheder. Herefter kan du få et indblik i hvordan Miralix ændrede sig i takt med hele telefonibranchen.

Læs hele indlægget her.