Generationsskifte i ledelsen i Miralix

Generationsskifte i ledelsen i Miralix skal sikre en fortsat positiv udvikling af virksomheden.

Stifter Preben Kirkeby har efter 22 år som direktør i Miralix A/S besluttet, at timingen er rigtig for, at nye kræfter skal i spidsen for virksomheden. Preben forbliver en del af Miralix – og vil i fremtiden være en del af virksomhedens bestyrelse. Preben fortæller: ”Miralix har siden 1996 været en rigtig stor del af mit liv, og jeg er rigtig stolt af den rejse virksomheden har været på. Det er selvfølgelig en speciel følelse at overlade tøjlerne i Miralix til en ny ledelse – jeg er dog helt sikker på, at den nye ledelse er den rette ift. at tage Miralix til det næste niveau. Jeg ser frem til at bidrage til den positive udvikling af virksomheden fra bestyrelseslokalet ”.

Det nye ledelses team i Miralix består af drifts- & markeds direktør Kasper Kirkeby, salgschef Michael S. Kristiansen, udviklingschef Jimmi Hjuler og regnskabschef Aase Andersen. Kasper Kirkeby fortæller: Miralix har siden stiftelsen haft en flot udvikling, hvilket i høj grad kan tilskrives Preben og resten af teamet i virksomheden. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Preben for et godt samarbejde og en yderst professionel indsats. Vi ser frem til at Preben, fra bestyrelseslokalet, kan bidrage til videreudviklingen af virksomheden.

Salgschef Michael S. Kristensen og udviklingschef Jimmi Hjuler fortæller:På basis af den nuværende platform, sættes der fokus på vækst på eksisterende og nye markeder. Uden at løfte sløret for meget – så kommer vi i 2018 til at introducere en række produkt & markedstiltag, hvor fokus ligger på øget kundeværdi. Tre nøgleord bliver i den sammenhæng funktionalitet, kundeservice og digitalisering”.  

Øget synlighed, service og innovation bliver en fast del af virksomhedens fremtidige DNA. Virksomheden vil nøje følge udviklingen indenfor kontaktcentre, Ren Mobil og Unified Communication og løbende præsentere innovative produkter, hvis formål er at skabe merværdi for vores kunders service til deres kunder.

For yderligere information:

Kasper Kirkeby, drifts- & markeds direktør og medejer, Miralix A/S +45 7641 0911

Lars Bundgaard Sørensen, bestyrelsesformand, Vækst-Invest Nordjylland A/S    +45 2018 1308